Místo v tvém srdci
Chtěl bych být krajinou,
když z okna se díváš.
Chtěl bych být peřinou,
co pod ní se skrýváš.
Chtěl bych být písničkou,
co právě posloucháš.
A částí maličkou,
co v srdci stále máš.
Přečteno 444x
Tipy 4
Poslední tipující: Levandule, bajli33, Markéta Hl.
Komentáře (1)
Komentujících (1)