Mám tě ráád..
Já sedím si na parapatu
ty ptáš se mě, co to pletu?
Je to láska, kterou žiju
láska v to, co tak miluju.
"A koho na světě tak chceš,
že mu lásku pletes?"
řeknu tobě, tím že jseš
v mých očích stále rosteš!
Jsi má vláha, den i noc
jsi mým nic i strašně moc
sen, který chce se mi zdát
ta tři slova, mám tě rad.
Přečteno 641x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, kikis
Komentáře (1)
Komentujících (1)