Dopis pro tebe
Anotace: Nic světobornýho.. jen 5 minut vzpomínek..
.
http://www.youtube.com/watch?gl=CZ&hl=cs&v=IGqLgJ48AQM&feature=related
Svou lásku složím
do obálky
- bez adresy-
a pošlu ji po větru.
Můžu jen doufat
-snít?-
že jednou k tobě doletí
a ty ji otevřeš..
..že se neztratí..
..že ji nezahodíš..
..že mi -snad- příjde odpověď..
( zapoměla jsem,
že korespondenci
u vás třídí ona...)
Přečteno 413x
Tipy 6
Poslední tipující: lady_esik, kikis, Kyška, Kapka, Lilly Lightová
Komentáře (1)
Komentujících (1)