2008
rok v němž před osmičkou dvakrát je nula
vzal i daroval věcí dosti
ty jsi srdce své na čas zcela poskytnula
zároveň sis vzala mého kus
a přidala lásky do sytosti
pak citem naplnilas kuka vůz
vzít a dát úděl to osudu
sebrat lásku dát jinou
času stěžovat si nebudu
i když pořádně to zabolí
jak občas lidé se minou
ač v objetí brázdili okolí
Přečteno 332x
Tipy 10
Poslední tipující: Tacca, Holis, Psavec, Stepbystep, Mbonita, Verena, strašidýlko-střapatý, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)