Ženatý a vdaná
Anotace: z mého života... ale né od Smetany, opravdu z mého
Na kolik pak krásných chvil
má člověk v roce nárok ?
přijdou a hned odtančí,
tak jako pražský barok
My dva, že snad máme proto
klopit oči studem ?
Takoví jsme přeci byli,
jsme a asi budem...
Komentáře (0)