Anotace: Člověk stále hledá něco a když to má před sebou, tak jako by byl slepý.
Děkuji za opravu, bohužel nevynikám v pravopise, co se týče "je" a "ě".
11.02.2009 14:24:00 | boomslang
Pěkná báseň, ale jen drobnost - objevit nejsilněší zbraň je od objev - omlouvám se
11.02.2009 13:59:00 | Markéta Hl.
ST! dílko mluví samo za sebe. Nádech smutku na mne kouká, jistá upřímnost, snad prozření... Je to hodně myšlenkové, docela aj hloubavé. Skvěle napsaný závěr.
11.02.2009 13:12:00 | NikitaNikaT.