Jak děvka s pásem cudnosti
Jak děvka s pásem cudnosti
miluješ moje nectnosti
zdánlivě moudrou ženou
už nejsi nedotčenou
mnou
dny roky stejně jak vteřiny
kradu Ti, sám nejsem nevinný
zestárlý chlípný něžný Casanova
už nehledám, jen ty si věčně nová
pro mně
tak skoro po dvaceti letech
zas ztrácím srdce v krásných světech
kde stejně jako před časem
plníš mou touhu úžasem
Přečteno 901x
Tipy 30
Poslední tipující: Jana M., ziriant, lampicka, hanele m., Špáďa, hezule, Holis, Kapka, Psavec, 6thSun, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)