Stvoření
Anotace: něco pro filosofy křížovkáře :)
************Č************
************L************
************O************
******V*****V************
******Y*****Ě************
******D*****K************
****L*Á*S*K*A************
****Ů***V*A**************
****N***Ě*Ž**************
****O***T*D**************
********U*É**************
**********H**************
**********O***
Přečteno 380x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)