Anotace: holka s holkou, kluk s klukem.. jste proti?... patřím do první skupiny, takže já jsem jednoznačně pro:) Nikol Autratová *for hetero-people* (11/2/09, 12:59)
Slečny jsou stejně nejkrásnější! :) Kéž by tu v okolí nějaká byla.. co by stála o samotářku jako já. Milovat přece nemůže být špatné!!!
15.03.2009 21:57:00 | Ještě dítě
přesně tak, ačkoli do té skupiny nepatřím, myslím, že když se dva lidi milujou, na pohlaví nezáleží... hlavně se nenech od své lásky odradit okolím... Držím palce i když vím, že je to nekdy dost těžký... Mojí kamaradce její lásku s její, ted uz bejvalou přítelkyní, zkazilo okolí... Nechápu proč to někdo řeší, podle me je to naprosto normální...
11.02.2009 19:30:00 | Caracol