TajemNice
Vdechni život myšlence z vášně
Poslouchám tvé kořeněné árie
Tvůj stín mi pěje - uhlídáš mě
Bez stínu pak slunce mě zabije
Jak taneční droga mám zvětralé kosti
Přitiskni na krk své rudé obloučky
Zasvěcen věčně nepřítomnosti
Jsem včelka, ukaž své hebké paloučky.
Přečteno 389x
Tipy 2
Poslední tipující: kikis, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)