Anotace: CO MÍZA KMETI!? NO BEZ EMOCE, CO MEZ EBONITEM KAZÍ MOC. — Zatím tomu ještě tak není, ale až bude, budu si asi číst své verše níže, abych si zavzpomínal, jak bylo zamlada |:-). Apropó, ta první věta, struktury poněkud kostrabaté, je palindrom.
Hezké... líbí ST
Zatím mne vábí,
svádí a pábí,
ale až probodnou,
vyschnu jak vádí.
Chápu - hold mládí...
10.03.2009 22:47:00 | zzlatý