Nechtěj milovat
Anotace: Jak pár slov dokáže zničit víru v přítelství..
Zapomeň na oči zrádné,
kočičí.
Falešné.
I na ta křídla,
která vidíš jen ty.
( Vždyť každý anděl
jednou odletí
-opona spadne-
a před tebou stojí
jen strašidla
-pitomé figurky z poutě )
Nemysli na ten úsměv,
když říkáš, že opiem
se ti stává!
Neposlouchej smích,
nevnímej její slova.
Víš, jak je bezhlavá,
schopná utopit se ve vášni
a chyby opakovat znova..
.. ty seš jinej.
Nechtěj milovat..
-Neměl bys mě milovat..!-
Vážně jsem na tebe moc bláhová..
Přečteno 362x
Tipy 4
Poslední tipující: Tacca, Caracol, vílí křídla.., Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)