pro mou platonickou lásku
Anotace: než sem šla spát, nějak jsem myslela na jednu z nejúžasnějších osob, na tomdle světě. zpívá, skládá, hrál... je nejlepší :-*
Prožívám to, co vídám ve spaní
Tys mě navštívil
Ve chvíli, kdy se mne dotkneš
Umírám
A když mne prvně políbíš
Moje srdce jistě cítíš
Posuneš své rudce níž
Co já chci, ty víš!
Mé rty jsou vlhké
S tebou to ale nehne
Zašeptáš větu do ticha
Odcházíš
Však já vím
Můj sen nesplníš
Nikdy!
Odcházíš navždy
Byl to zase sen pouhý...
Přečteno 335x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Gabi
Komentáře (0)