Uvnitř
Když kladivo do srdce uhodí,
když se rozezní píseň temná,
čest do trávy zahodí,
že nastala doba černá.
Zas ten pocit skličující,
důvěrně všem známý,
smutku píseň lahodící,
už zas je mezi námi.
Rozlévá se vnitřnostmi,
jak tělu jsou teď nemilé,
pryč se všemi radostmi,
smutku mám pět promile.
Přečteno 409x
Tipy 13
Poslední tipující: Helena Buchtová, kikis, Castiza, WerunkaaXD, Kapka, Flamy, Egretta, WAYWARD, kleopatra.sedma
Komentáře (3)
Komentujících (3)