Sněhová vánice
Anotace: napsáno 11.2.2009 jak jinak než ve sněhové vánici.
Do závějí tvého těla
bych se tiše schovat chtěla
před sněhovou vánicí
jak rub karty na líci.
Brodit se v tvých stopách.
S květinami v klopách
pod tíhou jara roztajem,
vášní noci zahřejem.
Slepá sněhovou vánicí,
slza mi stéká po líci,
než začnu zápasit s krutostí
návratu, ticho se rozhostí
pod mlčenlivými závějemi.
Přečteno 401x
Tipy 9
Poslední tipující: jedam, enigman, Kapka, WAYWARD, Kyška, kleopatra.sedma, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)