Anotace: ...
Taky se ti tězko píšou veselé veršíky:) Když ono to vážně někdy nejde, že? Opět dost působivá. Opět jsem si v ní něco našel... Líbí se mi zvolené fráze a slova... všechno...
16.02.2009 17:04:00 | Shimy
jiný nejspíš přijde, ale já nezapomenu. stále budu čekat, kdyby padal, abych ho chytila a dokázala mu, že i přesto patřím mezi jeho přátele.
15.02.2009 01:03:00 | Kristine Clary-Aldringen
Moc se mi to líbí,..Byla jsem v podobné situaci, takže chápu, jak se cítíš!
12.02.2009 16:40:00 | Kallkaa
tak tohle si opakuju každý den,ale zatím stále bezvýsledně.Asi až čas nás to naučí,snad...
12.02.2009 15:03:00 | Terčisko
...na pár dní tomu uvěřím....
jsi dobrá, že vydržíš alespoň těch pár dnů :-)
moc hezká, oslovila mě
12.02.2009 10:15:00 | floreciente