Anotace: Tady a v tomto oka mžiku...reakce na všechny nádherný lidičky co tu jsou...
tvůj polibek je do života start..... to jsi vystihla moc dobře ;-) chápu... vzpomínám...dekuju..
15.02.2009 14:56:00 | Caracol
Opravdu...co vše se dá říci několika větami ... povedené veršíky ...
13.02.2009 17:06:00 | toužím.jít.dál