Nevím, co Ti dát
Anotace: Láska páska bum a je to!
Nevím, co Ti dát
Nevím co Ti dát
Já vím…
Ty se nechceš
Smát….
Svátek Tvůj
Posílám
Jedno přání…
Já mám….
Buď při mně
Lásko má…
Neodcházej,
To se má….se má
Blahobyt už máš
Nevím
Co Ti dát…
Co dát?
Srdce mé je Tvé
Já odevzdal jsem vše
Nemám nic už víc
Tobě stačí říct….jen říct!
Dnes je svátek Tvůj
Odpust mi a stůj!
O to srdce mé
Prosím Tě!...Bože můj…..
Přečteno 552x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Santinan Black
Komentáře (2)
Komentujících (2)