Anotace: ..pro vílu..které kousek sebe dám..a ráda ..neboť ji ráda mám..až poklesá mi brada :o))
No, to je krááása!!! Jsi vážně úžasná v krasosloví, jež vychází přímo od srdce:)
06.10.2005 19:43:00 | Zdeňka
Ach ty jsi dnes nějaká obdarovačná. Vlastně pořád, nejen dnes. Vy dvě moje víly dáváte, kudy chodíte a nejen krásu.
06.10.2005 16:48:00 | Písnička
Jedna druhou obdarováváte
kouskem sebe.
Tak, jako slunce dává jas
přes celé nebe.
Jen těžko určit,
kde šumění přechází v čarování,
tajemná noc se mění ve svítání...
06.10.2005 15:33:00 | Mourek
Je krásná, jemná jako obláček. Jo, a teplá jako peřinka od mojí Kačenky. 100.
06.10.2005 14:42:00 | jarynbacin
šuměnko, tohle je klenot:o) Nevím čím to je, ale tolik se svým psaním podobáš Cecilce. Máte obě dvě tak úžasně čistou duši...
06.10.2005 14:25:00 | Sunny