Vyznání druhé
Chtěla bych s tebou kráčet lesem dotyků,
poslouchat píseň zamilovaných slavíků,
s tebou se toulat po stezkách Tvých přání
potápět v tůních, plných něžných vlání.
Půjdeme spolu cestou nových prožitků
své tajné touhy začarujem do kvítků,
květiny odkvetou, krása jim opadá,
uvnitř však semínko k spánku se ukládá.
Na našich výpravách do tichých hlubin rozkoší,
čeká též semínko,zatím si v lůně lenoší,
hodiny mateřství slyším už z dálky znít,
pojď milý, zkusíme to malé semínko probudit.
Přečteno 473x
Tipy 25
Poslední tipující: Holis, sýc, zlomeny srdce, lucajda89, V.N.Losinský, jedam, fab four, strašidýlko-střapatý, kikis, NikitaNikaT., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)