Valentýn
Můj drahý Valentýne,
co si od Tebe mám přát?
Snad srdce z marcipánu
ať nemám v noci hlad.
Slova jež na papír napíšeš
tím vyznání do mé duše vkradeš
Já ukradnu v noci Tebe a tiše,
snad to chápeš?
Valentýne,ten Amorův šíp mně
zranil,mé srdce láskou pokryl.
Zasněžené vločky sněhu,dáváš
mi na dálku i tu něhu...S Tebou snít.
Tak Valentýne,kde a v kolik mám být???
PS: Já vím,nech si o mně jen snít...
Přečteno 554x
Tipy 16
Poslední tipující: Mácha, Valgor, Holis, René Vulkán, Quigleika, Bean, Mounkey, kikis, Radek.oslov.Šafárik, lucajda89, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)