Měla jsem sen...
Anotace: O lásce se dá pořád psát.. protože Pravá láska nikdy nekončí..
Sbírka:
S láskou v zádech
Sedm měsíců jsem sladce dřímala
A okolní svět ztěží vnímala
Měla jsem já to nádherné snění
Že mám hlavní roli v tomto dění
Po boku jeho, vždy a všude
Že to tak je a že to tak bude
V to doufala jsem celý sen
Přišel konec, přece jen
Byla jsem s ním šťastná, i když jsem plakala
Po jeho věčných lžích boj jsem vzdávala
Chce ho tisíc jiných žen
Sedm měsíců měla jsem sen
Přečteno 428x
Tipy 6
Poslední tipující: Seanko, kikis, Kapka, Lilly Lightová
Komentáře (3)
Komentujících (3)