Smutný večery - pro malý holky
Anotace: neni příjemný mládnout
Nikdy nevěř hloupým řečem o tom, že tě někdo miluje...
Láska je pro děti...
Pohádka před spaním...
Jak je to se psaním...
Koupěj nám vodku...
a nebo ruma...
Ráno, když smysly odejdou spát
uvidíš jakej byl, celej on
celej večer, celej rum
cela pro jednoho
v Praze na Pankráci
cela celá domodra
by se smyly rozdíly
nevšední všednosti
koupím ti barvu
pravou, a ty - začerveníš mi s ní střevíce
pak půjdeme tančit a přijdem do nebe
ruku v ruce s bledou bídou našich snů
chtěla jsem bejt motýl...
někdo jinej šance se chopil...
Přečteno 364x
Tipy 19
Poslední tipující: ta co bývala Andělem, lucajda89, Dračičák, Zpátky, Oťas, kikis, Thesssinka, její alter ego, Kapka, M.V.Jung., ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)