Bolestný tok myšlenek
Proč při vzpomínce na tebe,moje srdce krvácí.
Proč moje duše bolestná své trny nepostrácí.
Vždyť city lásky,přeměnit jen v pouhé přátelství
je jak čekat,stát a přemýšlet nad pravěkou propastí.
Kdo dokáže je přejít lehce,ten milovat a trpět nechce
v šachu to jde o moc lehce
a i když je to pouze hra,životu se podobá
nechci zapomenout,nechci vzpomenout,
chci žít,milovat a vzpomínat
na co?na koho?
na podstatné jméno,láska´´
prstýnku vzdálený.
Přečteno 394x
Tipy 6
Poslední tipující: fab four, Seanko, kikis, Mario de Janiero
Komentáře (2)
Komentujících (2)