Komůrka maličká.
Anotace: Erotika není nutná, bez ní život je věc smutná.
Sbírka:
Breviář bláznů.
Komůrka maličká,
čisťounká světnička,
stolek a vedle čisté je lože.
Já pouhý hříšník, kde jsi můj Bože?!
Obraz ten popsat,nevděčná snaha,
snad kdyby ... ONA nebyla nahá.
Přečteno 374x
Tipy 2
Poslední tipující: ota.pé, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)