Báseň o Dunaji a Labe
Anotace: vtedy ti ešte slová nechýbali
To prý už taková láska je,
že do jedné řeky hodíš láhev.
Má lásko nejdražší a tak dále
a doufáš, že druhou řekou
popluje kolem ní.
Kolem té, jíž bosé nohy znáš,
když večer zutá přichází,
lehnout si na polštář
a je jedno,
že každá řeka má své moře.
Taková už láska je.
Přečteno 918x
Tipy 36
Poslední tipující: Tomáš Marný, fab four, B.a.r.b.a.r, vapiti, sophia92, Hančí, labuť, Vlk v rouše, monitor, davidoff, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)