Carpe diem II (valentýnská)
Carpe diem
dokud žijem
dokud dýcháme
Dokud síly zbývají
ať stále doufáme
Trochu jako na houpačce
připadá mi svět
Brečet touhou
smát se slzám
a vše odpouštět
Do ucha pak zašeptat ti
že tě ráda mám
Carpe diem
dokud žijem
nebuď víc už sám
Přečteno 434x
Tipy 1
Poslední tipující: Markéta Hl.
Komentáře (1)
Komentujících (1)