Pro Radůzku
Anotace: ...říká on, dodávám já.
Na kraji města
v útulném domě
tam žila dívka
akorát pro mě.
Hezoučká, milá
čilá jak rtuť
ta bude moje
na ni mám chuť.
Jakoby v pohádce
sen se mu plní
v nedlouhém čase
už spává u ní.
Krásná je stále
už je z ní matka
princeznou jeho
do dnes je Radka.
Je jeho víla
a spolu jsou v ráji
o jeho ženě
sny se mu zdají.
Je to má pohádka
to je věc jasná
kus pravdy v sobě má
a tím je krásná.
Přečteno 534x
Tipy 41
Poslední tipující: Šéfová, fab four, lady_esik, Holis, Kyška, destovecka, Manon.H, Shimy, blue, labuť, ...
Komentáře (14)
Komentujících (14)