Anotace: bojím sa,že do tohto kostola už nevstúpime
Přečetla jsem to jedním dechem. Působivé, myšlenkové, lehoučce citlivé... hm, zamilované, skutečné vyznání...
Jináč strach, či obava v lásce... tu má skorem každý, jen na to nemyslíme tak často, když jsme až po uši zamilovaní. :o)
15.02.2009 11:36:00 | NikitaNikaT.
na tejto básni je nádherné, ako si to všetko krásne povedala, tie prirovnania, metafory...proste dojem je úžasný...ako vidiím, na literi ešte nie si dlho, ale už teraz je vidno, že z teba bude úspešná, tipovaná autorka:-) Hodne šťastí v ďaľšom písaní...
14.02.2009 20:28:00 | Mišiačik
nemám urýpané poznámky nikdy,každý přece píše jak cítí,líbí se mi a vítej na literu
14.02.2009 14:32:00 | takova