Noční snění
.
Když na lůžko uléhám,
a do peří se halím,
na Tebe si vzpomínám,
zas chtěl bych lásku najít.
V noci se mi počne zdát,
sen, jenž vrací se mi k ránu,
Tebe bych chtěl celou znát,
nechci být jen výplň rámu.
Obrazů, co věšíš v domě,
portréty Tvých ctitelů,
společnost, jenž není pro mě.
Snad byl jsem ten,
kdo v Tobě odkryl,
krásy nových obzorů.
.
Přečteno 516x
Tipy 19
Poslední tipující: Holis, Skalsky Pavel, labuť, hezule, NikitaNikaT., V.N.Losinský, Kubino 2, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, 6thSun, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)