Hřích
Anotace: Kdyby jen věděla...
Cítím doteky
a vidím žár
vím, že navěky
ne na chvilek pár
Tvé prsty pod vlasy
na šíji chlad
když čekáš, ráda jsi
a já jsem rád
Pohledy nahoru
dolů a do stran
urči si polohu
já ji obstarám
Až teď jsi o kus blíž
stále tichá, nesmělá
Ty ani netušíš
co to se mnou dělá.
Přečteno 502x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka, 5thelement
Komentáře (1)
Komentujících (1)