Lávy
Anotace: Jasně, že to dostane má žena dnes k valentýnkovi
Neumím básní vyznat lásku.
Láska je jen možná barevný obraz v šeru
ta naše je stín pod rozpáleným sluncem.
Neumím psát valentýnkové přáníčka
mé přání je totiž neskromné,ale jediné -
Tvé štěstí.
Neumím skládat verše pro zamilovaný
přesto tě miluji i všechny Tvé neřesti
však má neřest je láska k Tobě na věky.
Neumím rýmovat a neumím možná vůbec nic
ale i přesto jsi pro mě vším
a všechno jsi pro mě Ty má vysněná Lásko z vesmíru...
Přečteno 495x
Tipy 2
Poslední tipující: Mišiačik, Gemyni
Komentáře (2)
Komentujících (2)