O pocitu II
Vzpomínky jak perly v šedi dnů
svítí a lesknou se až ztrácím slova
rozsvěcí radost a prosvětlí tmu
chci se Tě dotýkat zas a znova.
Není mi dáno vlastnit Tě dámo
není mi přáno Tě probouzet
nevím jak ustojím tu naši známost
hlavou a srdcem prorážím zeď.
City co pramení, v srdci se rodí
chci Tě jen Lásko obejmout
všechno to smutné co duši souží
rychle bych setřás najednou.
Jsi mojí oporou, zřídlem i časem
nejednou dalas mi sebe sama
s Tebou jsem v ráji, cítím se blaze
srdce už nezebe jak chladno z rána.
Nečekám milost a nečekám peklo
nechci se stále ohlížet
chci vidět lásku a v očích Tvých světlo
milovat Tebe, ty jsi můj svět.
Přečteno 466x
Tipy 3
Poslední tipující: nejsembásník
Komentáře (1)
Komentujících (1)