0:00
je mi smutno
a mý srdce jako zvony
když letí do Říma
tichounce si zvoní
v tvejch zákristiích
je posvátnej klid
v dlaních spí nám zima
a já polykám sníh jak malej
nechávám tě tát
a polykám v hostiích
Přečteno 340x
Tipy 2
Poslední tipující: Marfuša
Komentáře (4)
Komentujících (4)