Překrásné vyznání... tato nesobecká božská láska tě osvobodí od bolesti. Umíš milovat bez hranic, a to je to, co ti otevírá bránu ke štěstí. Nenech se ničím zastavit a neboj se milovat. Dívka, která se stane tvým osudem, se dotkne hvězd.
16.02.2009 22:05:00 | Ariella13
Tvá láska je něco neuvěřitelně nádherného... Tak si ji udržuj, třeba ji posléze dáš někomu dalšímu....:-* A netrap se...
14.02.2009 20:04:00 | Simísek
presne tohle znam...je to smutne,ale je to tak,moc hezke dilko
14.02.2009 16:24:00 | strašidýlko-střapatý