Kapky lásky
Anotace: chci tvojí krví se stát i třeba jen pouhých kapek pár
chci tvojí krví se stát
i třeba jen pouhých kapek pár
tvým tělem bych pak proudil všemi směry,
koutky žil sledoval všechny změny
ty jsi ta jediná, co chci polibky krást,
co nenechám v noci zimou se třást,
v noci bych tě mohl zahřívat,
večer s tebou tiše usínat,
v bolestech bych ti oporou byl,
v radostech bych nablízku žil,
nikdy na tebe nedopustil
nebyl bych pouhá kapka v jednom litru,
ale nejblíž k tvému nitru
tvého srdce hlavní náplní se stanu
a s tebou už navždy zůstanu
Přečteno 713x
Tipy 9
Poslední tipující: Pevya, Prokešová, Anne Leyyd, Mounkey, nejsembásník
Komentáře (3)
Komentujících (3)