Valentýnská variace
Anotace: Báseň pro kamarádku k zamilovaných svátku svatého Valentýna nechť i vám připomíná, že třeba na vás čeká náruč tak sladce měkká...
Přeji Ti krásného Valentýna,
užij si ho jak jen se dá!
Na stole svíčka, láhev vína,
dobrot pár, skvělá nálada...
A z vázy květina něžně hledí,
voňavě připomíná Ti,
že ten, co proti Tobě sedí,
s Tebou pojí své Lásky sny!
K tomu líbezná melodie,
touha jak živel bez hranic
se k nebi vzpíná, v dvou srdcích žije,
a podob má snad na tisíc!
Po dobrém jídle a skvělém pití
přichází milování čas,
nezměrné vášni vstříc se řítí
pár, pro nějž zastavil se čas...
P.S.
Svůj úsměv k veršům posílám Ti,
/jak říkáš: kytku nejhezčí!;o)/
Pak bard se po anglicku ztratí,
v pelíšek svůj, své bezpečí...
Přečteno 497x
Tipy 18
Poslední tipující: bromak, ni.va, Kapka, zzlatý, vapiti, Psavec, NikitaNikaT., Mbonita, Lorraine, nejsembásník, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)