Krásná.., přilétla jak podzimní bríza..Vrátí se? Nevrátí? Snad stiskneš zase jeho dlan.., snad pohladí tě po tváři, snad zatančíte spolu. Kdyby ne, podzim by už navždy zůstal smutný..
Krásná, oslovila mě..
07.10.2005 20:15:00 | WhiteShadow
Holka, naděje umírá poslední... A navíc s náma nejsi nikdy sama. Máš dvě šikovné děti (no dceru určitě jo, a to druhé je takové mírně střelené, ale jiné už asi nebude) a spoustu dalších přátel, kteří jsou s Tebou.... Taže mamčo, hlavu vzhůru!!!
06.10.2005 19:45:00 | Manik
Smutné,ale naděje umírá poslední...Je třeba se jí držet.Básenka moc pěkná
06.10.2005 19:40:00 | Sawati