Až uložíš sa do perín
Anotace: tá moja verzia je menej smutná ako tvoja
Až noc stáhne krajky
a všem zvědavcům
před očima stáhne je níž
jak tanečnice
a ty se uložíš do peřin
jako sníh
jak stín do měkkýho sněhu
Už zase padá
A jakej ?
Jak prachový peří
to milujou se andělé
Slyšíš ten smích ?
To musí být oni
Až uložíš se do peřin
chtěl bych tam být
Přečteno 520x
Tipy 39
Poslední tipující: Holis, B.a.r.b.a.r, LaBiL, sophia92, monitor, blue, davidoff, labuť, Hančí, Iva Borecká, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)