Anotace: Všem moře lásky nejen o sv. Valentýna - ať srdíčko hřeje a není mu zima .... s láskou přeji všem ...
S miláčkem máme Valentýna každý den... ne, že bychom ho neslavili... ale není to pro nás extra den... pač jak by také mohl :o)
15.02.2009 15:22:00 | NikitaNikaT.
stojí, to je pravda :) až teď poznávám tu krásu, kterou dokáže láska vnést do srdce... (ale Valentýn tedy neslavíme :)...)
15.02.2009 15:10:00 | Andělskými perutěmi chráněna
Svatý Valentýn s láskou nic neudělá,kde není ani Valentýn nepomůže...
15.02.2009 14:14:00 | Květka Š.
no, já si moc na Valentýna nepotrpím, příjde mi to "vynucené"...Když někoho miluju, dávám mu svou lásku najevo stále a ne jen v jeden den...
Ale básenka se mi moc líbí, povedla se ti
15.02.2009 13:42:00 | Caracol