Umíráš v mých snech
Anotace: tahle básnička se nerýmuje schválně :-) jt moderní báseň...
Sbírka:
Jízdenka do Francie
Každý den svého života
každé osamělé ráno
umíráš v mých snech
a já se snažím přesvědčit
přesvědčit sama sebe
že mi na tobě vůbec nezáleží
a zatím
jsi důvodem, proč si
roztírám make-up na tvář
ale ty to ještě nevíš
nikdy to nebudeš vědět
Nikdy tě nepotkat
to bych opravdu chtěla
už měsíc jsi se neozval
a každou noc
jako motýl bez křídel
umíráš v mých snech
hoří ti srdce
ten oheň tě může zabít
ale ty žít nechceš
a klidně si umíráš...
...umíráš v mých snech...
Přečteno 350x
Tipy 3
Poslední tipující: Markéta Hl., Kapka, kikis
Komentáře (1)
Komentujících (1)