Sundej/me/ masky
Anotace: Prosím, nevypínej....
Za noci mrazivé
srdíčka kreslíš
polibky vášnivé
na krk mi věsíš
Pochoutka mléčná
po těle stéká
stydlivá slečna
pod Tebou vzkvétá
Upřímné oči
a silná touha
všechno se točí
-lechtivá slova-
Za noci mrazivé
srdíčka mizí
polibky vášnivé
-jsme si tak cizí-.
Přečteno 425x
Tipy 12
Poslední tipující: BARBYE, crac, Sýkorka07, Stoneman, Kapka, Human Shadow, kikis, JR, lucajda89
Komentáře (3)
Komentujících (3)