svět
Anotace: vlastně je moc těžké žít, někdy mu totiž nerozumím, tomu způsobu uvažování
už je to jen sen
co sním i za dne
lásku proměním
nic v ní nezbude - na podívání
neb do duše ti nikdo nevidí
potichu mlčeti u stolu,
poslední večeře s láskou v tichosti
jsi jen uvnitř mého srdce
ve skutečném světě nenáviděti ....tebe
cesta nikam nevede, skutečný čas se naplnil
vrátit krok už nejde
budem už jen snít a vzpomínat
jak nám bylo krásně
Přečteno 288x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Rbb, Kapka, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)