Však ty víš, že ...
Anotace: Co vše na mě prozradí ..
i když se na Tě jen krátce pousměji,
znamená to,
že jen tebe miluji.
když na Tě mlčky hledím,
své srdce si láskou k Tobě plním.
se vydržím na Tě i týdny dívat,
v myšlenkách jemně líbat.
A přec dál procházíme kolem sebe,
sdílíme spolu jen to modré nebe.
Přečteno 444x
Tipy 10
Poslední tipující: Seanko, kikis, enigman, Psavec, Mounkey, Valgor, MishkaS, Markéta Hl., Lilly Lightová
Komentáře (5)
Komentujících (5)