MY
Stejně jsme jen děti,co hrály si na lásku
V ústech naivní otázku
Máš mě rád?
Ne…já jsem jen tvůj kamarád…
Našimi hračkami jsou city
Naše srdce nejsou kryty
…to je v pořádku…
\…s tebou…\
Přečteno 359x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, AyA Ones, Valgor, v.hercik
Komentáře (1)
Komentujících (1)