Nepospíchej
Anotace: ...dnům příštím i dnům minulým
Nepospíchej
lásko
přijď po špičkách
pomalu
jak jen ty to umíš
nepospíchej
při svíčkách
potichu
vykouzli úsměv
vždyť to
znáš
cos rychle nabyl
lehce ztrácíš
ztracenou barvu
do země sázíš
a hledáš
nepospíchej
pomalu
jako
baletčin krok
tak jako den za dnem
míjí rok
Potichu
jako voda v řece
k břehům chvátá
vlnka za vlnou
přivírá vrátka
dnům
minulým
nepospíchej
lásko
času je dost
Přečteno 472x
Tipy 30
Poslední tipující: Holis, Roger, Jiparo, enigman, děda cestovatel, Štěpina G, jedam, Lota, Psavec, Dota Slunská, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)