zavři oči a ponoř se do mého těla.
Zavři oči a už nic neříkej.
Zavři oči, vždyť víš, co bych chtěla.
Zavři oči a jen se mně zlehka dotýkej.
Zavři oči ať mojí blízkost cítíš.
Zavři oči a na rty mě líbej.
Zavři oči ať příležitost chytíš.
Zavři oči a potajmu mě hledej.
Zavři oči...