Kupidova střela
Anotace: ... kolem proletěla
Opět se stmívá
utich hukot včel
jak už to bývá
v dáli šíp proletěl.
Prosvištěl nocí
našel svůj cíl
není v mé moci
aby můj byl.
Půlnoc se chýlí
nechce se spát
sama v té chvíli
na lůžko uléhat.
Ještě jsem bdělá
jeden šíp zbyl
prosit jsem chtěla
bys znovu zacílil.
V paprscích lásky
dopřej mi hřát
trefíš-li, zemřu
netrefíš, zemřu nastokrát ...
Přečteno 425x
Tipy 36
Poslední tipující: Holis, nrocinu Jednorožec, destovecka, Milásek, střelkyně1, Triffid Kolbe, NikitaNikaT., Dota Slunská, Manon.H, Lilly Lightová, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)