Anotace: Poděkování všem okouzlujícím bytostem, které ve mě rozeznívají tóny a melodie... světlo a harmonie...
Sbírka: Inspirace z liter
ďakujem, že si ju venovala aj mne
hmm, čo si mám myslieť o tom EEE, čo mám pod to napísať ? nestotožňujem sa s tým .-)
16.02.2009 00:45:00 | zlomeny srdce