Cena za lásku
Nevybereš si
Nejdřív tě to mrzí
Brzy rmut nahradí slzy
Ale to je jen začátek
Draho je v životě
pro toho, kdo miluje
Bez lásky je to laciné
a ještě horší...
Přečteno 358x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Jiparo, kikis
Komentáře (1)
Komentujících (1)